privatekonomisidan

Privatekonomi

Välkommen till privatekonomisidan hos kook.se
– en informationssida om privatekonomi!
Här hittar du tips och råd om din privatekonomi
På privatekonomisidan finner du information, råd och tips om hur du med många enkla medel kan förbättra din privatekonomi.
Oavsett var du befinner dig idag kan du ha nytta av dessa råd om din privatekonomiSitter du kanske, som så många andra, fast i den fruktade ”skuldfällan”?

Eller har du – kanske trots hyfsade inkomster – svårt att få lönen att räcka till slutet av månaden?

Eller har du det redan ganska bra, men vill bli ekonomiskt oberoende?

Eller är du redan ekonomiskt oberoende, men vill få ännu bättre koll på hur din privatekonomi fungerar?

Oavsett vilket av dessa alternativ som stämmer på dig, finns här information att hämta som du kan ha nytta av för din privatekonomi.

Vet du förresten att även många av dem som har mycket höga inkomster har svårt att få sin privatekonomi att ”gå ihop”, medan det finns exempel på människor som lyckats bli rika på att hushålla och investera klokt med mycket små inkomster?

Våra råd om privatekonomi

Vår målsättning är att sammanställa sådana goda råd som har fått många att vända sin privatekonomi från underskott till överskott och bli miljonärer. Många av råden är i grunden ganska enkla, men det kan ändå vara svårt om du vill omsätta dem i praktiken. Förhoppningen är att den här sidan skall kunna hjälpa dig med det.

Dessutom är mycket av det som vi skriver om på den här sidan inte så lätt tillgängligt för en svensk publik. Det mesta är skrivet på engelska och har inte blivit översatt. Det är då också förklarat med exempel som i regel är från USA och inte alltid passar så bra här i Sverige.
Ett nytt sätt att se på privatekonomi

Vad vi lär ut är framför allt ett nytt sätt att tänka när det gäller pengar och privatekonomi. Eller nytt och nytt? Det är ett sätt att tänka som många miljonärer och miljardärer runt om i världen redan har använt sig av med gott resultat! Det är alltså inte nytt – inte egentligen – men det är ändå okänt för de flesta.

Tre enkla råd om privatekonomi

Det vi har att säga på den här sidan kan sammanfattas i tre enkla råd om din privatekonomi.

1. Unna dig det du sätter värde på!

2. Skaffa dig enkelt sådana vanor som gör att du utan att anstränga dig, och kanske utan att du märker det, minskar dina utgifter!

3. Försök skaffa dig inkomster som du inte behöver arbeta för!

Om du följer dessa tre råd och omsätter dem i praktisk handling i din vardag har du svårt att undvika att din privatekonomi förbättras.