Laddar

Vårt team med finansiella
experter skapar hållbara lösningar

Investeringar

Låna till investeringar och säkra ditt oberoende

Råd om lån

Allmäna råd om lån och krediter

Spara till pensionen

Gör en plan för guldkantad pensionering

Online lån

Online lån

Har du fått slut på kontanter och är i behov av att låna pengar för komma på fötter? Då kan ett online lån vara svaret. Ansökningsförfarandet är snabbt och enkel eftersom som allt görs på nätet. Ett snabbt lån är ett av de mest bekväma online lånen på marknaden. Men dessa typer av lån är inte för alla, så undersök vad som gäller och se till att du är nöjd med långivaren innan du går vidare.

För online lån krävs inga säkerheter så lånen blir oftast beviljade inom några timmar. Pengarna får du utbetalda till ditt bankkonto efter att du fyllt i lånehandlingarna och skickat in dem. Den enda nackdelen är att räntorna på dessa lån kan vara lite högre än förväntar dig att betala för till exempel ett banklån. Det är därför inte att rekommendera ett snabbt online lån du har långsiktiga finansiella frågor. De är en snabb lösning och ska alltid bara ses som en sådan.

Ansökningsblanketten tar endast några minuter att fylla i och långivaren kan kontrollera det automatiskt eller högst på en timme. Allt du behöver tillhandahålla är information om din månadslön, det bankkontonummer dit du vill ha pengarna insatta och bankens clearingnummer samt ditt personnummer.

Även om du kanske har hört en del negativa kommentarer om online lån är de faktiskt bra lån som är enkla att få och som inte att söka. Problem uppstår egentligen bara om låntagarna hamnar i trubbel med amorteringar och det kan sluta med att han eller hon får betala förseningsavgifter etc.

Det finns ingen anledning att vara misstänksam över att transaktionen är så enkel och problemfri. Med så många företag nu erbjuder lätta online lån i dessa dagar vet långivaren att de måste erbjuda en snabb och bekväm service för att locka till sig kunder. Till detta är det faktum att, eftersom det är ett lån utan säkerhet finns det inget pappersarbete att fördröja processen.

En online lån är ett bra alternativ för den som har ont om kontanter eller vill köpa något direkt. Det är ett enkel och problemfritt sätt att låna upp till några hundra tusen kronor. Pengarna sätts direkt in på ditt konto efter godkännande och kan sedan användas som du vill. Men online lån är inte en långsiktig lösning. Om det innebär att du får ett underskott varje månad kanske ett konventionellt banklån eller inget lån alls  vara ett bättre alternativ för dig.

Marknadsränta

Läs mer

Lägre månadskostnad på lån – så går det till

Hur hittar jag ett snabbt lån?

10+ erfarenhet som finansiell rådgivare

Ett team med erfarenhet

Vi arbetar i förtroendebranschen

Erbjuder bäst service

Vi strävar efter att erbjuda bäst kundbemötande

Prisvärda lösningar

Vi hittar de billigaste lånen och lönsamaste sparandet.

Kontakta oss nu

Vårt erfarna team

Bengt Jansson

Skattekonsult

Adam Nyman

Skattekonsult

Mia Jansson

Lånehandläggare

Pia Kvist

Privatrådgivare

Vad säger våra klienter?

Aktuella projekt

Konsultuppdrag

Vi hjälper kunder att samla lån

Krediter

Företagskrediter för verksamhter i tillväxt

Bättre lån

Låna pengar med bättre villkor

Sparkonton

Vi hittar lösningar med bättre avkastning

Vår framgång - din utdelning

300

Lånelösningar

27

Långivare

125

Positiva omdömen

99

Nöjda kunder

Intresseanmälan

+46 (0)771 - 42 33 00

Kontakt för skuldsanering Konsumentverket
Tage Erlandergatan 8A
Post adress: Box 48 651 02 Karlstad