Betalningsanmärkning

Det är få länder som har sådan järnkoll på sina medborgare som Sverige. Har du missat att betala den minsta lilla parkeringsbot i tid hamnar du i offentligt register och blir klassad som kreditovärdig. I Danmark är det t.ex. betydligt krångligare att få någon registrerad i något av de privata register över dåliga betalare som byggs upp.

Idag har över 10 % av svenska män en betalningsanmärkning (7 % av kvinnor) vilket gör att dom inte kan låna pengar via dom normala kanalerna (banken säger garanterat tvärnej).

Det är med andra ord en förhållandevis stor andel av befolkningen som står utanför kreditmarknaden och som inte kan få ett lån när dom behöver. Nu är det givetvis så att bara för att man varit slarvig och missat en enstaka betalning behöver man inte bli en dålig kund för den sakens skull. Har man en hög betalningsförmåga (inkomst) eller äger sin egen bostad finns det tack och lov idag möjligheter att låna pengar till hyfsade villkor ändå.

Låna på din bostad trots Betalningsanmärkning

Freedom Finance är ett bolag som kan hjälpa dig att få ett lån trots att du har betalningsanmärkningar. Freedom Finance är ett oberoende bolag som förmedlar lån till bäst villkor och till låg ränta.