Laddar

Vårt team med finansiella
experter skapar hållbara lösningar

Investeringar

Låna till investeringar och säkra ditt oberoende

Råd om lån

Allmäna råd om lån och krediter

Spara till pensionen

Gör en plan för guldkantad pensionering

Låna lätt

Låna lätt

Det flesta människor lånar ibland pengar för att uppfylla sina ekonomiska förpliktelser. En enkel och säker hantering vid ansökan på nätet gör det lätt att låna pengar utan säkerhet vilket kan ge dig pengar för dina olika utgifter. Med ett lätt lån utan säkerhet kan du göra betalningar för ditt hem förbättringar, renoveringar eller täcka utgifter för semester, bröllop, bilköp, husköp eller en privat utbildning. Genom att samla lån eller konsolidera skulder går det även att sänka sina totala kostnader för olika lån.

Ett lån utan säkerhet kräver inte någon form av pant för lånet. Utvärdering av säkerheter kan ta mycket tid och ett lån utan säkerhet kan därför beviljas fortare.

Om ett lätt lån utan säkerhet är tillgänglig är beroende den sökandes återbetalningsförmåga. Du måste bevisa din återbetalningsförmåga för att få låna pengar. Långivare lånar helst ut pengar till låntagare som har en regelbunden inkomstkälla. Så det är viktigt att visa din intjäningsförmåga för långivarna.

Låntagare kan ofta ansöka om ett belopp av 30 000 till 800 000 genom ett online lån utan säkerhet. Du måste betala tillbaka beloppet inom 6 månader till 12 år. Lån utan säkerhet är allmänt tillgänglig till hög ränta, men genom att jämföra egenskaperna hos olika långivare går det att låna billigare.

Om du tecknar många dåliga krediter och sedan utnyttjar lån med lån utan säkerhet kan det på sikt innebära problem för dig. Långivare föredrar en låntagare med en bra kredit historia och genom en omförhandling kan du pressa kostnaderna för ditt lån. En person som ses som en dålig låntagare kan få högre räntor på sina lån.

Elektronisk ansökan gör det enkelt att låna pengar utan säkerhet vilket är vad många helst vill göra. Med en ansökan om ett online lån kan du från ditt hem, kontor och andra platser ansöka om lånet. Ett lätt lån utan säkerhet är utformat för att långivaren förstår värdet av din dyrbara tid. Genom att låna lätt (läs om riskerna) kan du möta dina olika utgifter utan att behöva krångla med onödigt mycket papper och frågor samtidigt som du får pengarna snabbt och bekvämt.

Läs mer

Lägre månadskostnad på lån – så går det till

Hur hittar jag ett snabbt lån?

10+ erfarenhet som finansiell rådgivare

Ett team med erfarenhet

Vi arbetar i förtroendebranschen

Erbjuder bäst service

Vi strävar efter att erbjuda bäst kundbemötande

Prisvärda lösningar

Vi hittar de billigaste lånen och lönsamaste sparandet.

Kontakta oss nu

Vårt erfarna team

Bengt Jansson

Skattekonsult

Adam Nyman

Skattekonsult

Mia Jansson

Lånehandläggare

Pia Kvist

Privatrådgivare

Vad säger våra klienter?

Aktuella projekt

Konsultuppdrag

Vi hjälper kunder att samla lån

Krediter

Företagskrediter för verksamhter i tillväxt

Bättre lån

Låna pengar med bättre villkor

Sparkonton

Vi hittar lösningar med bättre avkastning

Vår framgång - din utdelning

300

Lånelösningar

27

Långivare

125

Positiva omdömen

99

Nöjda kunder

Intresseanmälan

+46 (0)771 - 42 33 00

Kontakt för skuldsanering Konsumentverket
Tage Erlandergatan 8A
Post adress: Box 48 651 02 Karlstad